Missie en Visie

Mijn Missie

..is dat wij allemaal medeverantwoordelijk zijn voor de toekomst van onze wereld wat begint bij het welzijn van onze opgroeiende kinderen.

Om kinderen de kans te geven zelfstandige, zelfverzekerde, zelfbewuste, liefhebbende en competente volwassenen te worden is het belangrijk dat ze opgroeien in een omgeving waar ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Ik zie het coachen en begeleiden van gezinnen en kinderen om zo’n omgeving mogelijk te maken als mijn bijdrage aan een mooie toekomst. Dat is mijn missie.

Mijn Visie

..is holistisch, wat betekent dat alles met elkaar verbonden is. Daarom kijk ik naar het hele systeem waarin een kind opgroeit en de onderlinge invloeden op elkaar. Ik wil helpen zoeken naar een mogelijke onderliggende oorzaak van de moeilijkheden van een gezin en/of een kind.

Het is belangrijk zo vroeg mogelijk in het leven de oorzaak van problemen te ontdekken en aan te pakken.

Het is minstens zo belangrijk de kwaliteiten van een kind te ontdekken, het geeft een gevoel van grip en zelfvertrouwen.