Over Anne

Mijn naam is Anne en ik heb vol enthousiasme en vanuit mijn passie de praktijk “coaching van Anne” opgezet. Een praktijk waar veel mogelijk is en waar samen met het kind en diens gezin gewerkt wordt aan een kwalitatief beter leven met elkaar.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als algemeen verpleegkundige, na een paar jaar heb ik de specialisatie tot het verplegen van kinderen behaald. Dit vak heb ik 7 jaar met veel plezier uitgeoefend. Tot het moment dat me duidelijk werd dat ik mijn kwaliteiten en passie voor mensen op een andere manier wilde gaan inzetten. Ik ben de opleiding tot lichaams-en ervaringsgerichte therapie (dans- en bewegingstherapie) gaan volgen. Hier heb ik na een aantal jaar verschillende scholingen tot gezins- en kindercoach aan toegevoegd.

Hier help ik kinderen en ouders problemen bewust en helder te maken, zodat zij deze zelf kunnen oplossen! Hiervoor neem ik enthousiasme, inleving in de kinderwereld, een vleugje ondeugendheid, creativiteit, kennis, gevoeligheid, geduld, intuïtie en een natuurlijke manier van contact maken met kinderen en hun gezin mee.

Daarnaast ben ik de trotse moeder van een dochter.

Mijn begeleiding kenmerkt zich door:

  • Kortdurende, effectieve en oplossingsgerichte coaching
  • Een op maat gemaakt traject voor elk kind en gezin
  • De kijk naar het kind in zijn geheel
  • Een bijdrage aan meer bewustzijn, waardoor verandering mogelijk is
  • De focus op talenten en kwaliteiten van het kind en het gezin, om groei en ontwikkeling hiervan te bevorderen
  • Betrokkenheid en zorgvuldigheid